1:a advent

I söndags snöade det fullt, och jag hade en lång sovmorgon! Speciellt nu när jag inte är direkt en morgonmänniska, då är helger alltid bäst för mig eftersom jag får då långa sovmorgon.

Firade 1 advent med mina föräldrar. Vi åt i Kungshallen, där är ett bra och billigt ställe med flera utbud att välja på därför har Kungshallen blivit ett populärt ställe att välja äta lunch eller middag.

Sedan ville vi ta en resa med Harry Potter på ett biobesök, blev det ett biobesök efteråt vi var i Kungshallen. Filmen var bra, och jag längtar redan till den andra delen av filmen. Jag önskar att jag fick äga en drake, som kunde ta med mig ut överallt runt om världen. Känslan av frihet skulle ha varit häftig. Haha,.. bara lite fantasi här.


Det har blivit kallare och kallare ute, och kylan är så värst på morgnar. Men mindre än om 2 veckor gäller resan till Thailand, betyder att jag får sol och värme.

Jag är fan tacksam att jag ska åka dit, annars skulle jag ha gått och blivit en klagomur, och bara gnälla efter vädrets hat. Jag vet att det handlar om att ha rätta och varma kläder på sig, men det hjälper inte.




Nu har jag kört på utgång - makeup för vinter, rätt ballt!




Lill-lördag today!

                                   
                                                                   


               

Jag blev erbjuden vip idag av Cafe opera fast jag har bara varit där en gång då jag var 19 år.
Det var en oförglömlig kväll med några tjejer.

Nu har ja bestämt mig för att jag ska ha vit helg till den 4 dec för då ska ja på min killkompis fest fördelen med att ha vit helg är att man kan spara pengar och ta de lugnt. Jag ska hitta på andra saker som är roliga! ;)

Ska kanske gå på Stockholmsmässan på lördag och sen söndag/ 1:a advent då ska ja på bio med hela familjen!
Det blir nog Harry potter!


Klättring

                                     




Emy : fotografen

Det var utflyktsdag med Iris hadar för en vecka sedan ungefär- då klättrade vi ;)
Det blev min andra gång, det var skitskoj!

Man utmanade sig själv, men jag kollade ej ner , då kan man tappa fokus så jag fortsatte klättra upp och lyckades komma upp till 13 meter! stolt ;) Men det finns bergväggsklättring som är ännu svårare, jag testade det också!

Fick träningsvärk efteråt, det sved som fan i armar och små ben.. haha, men skulle vilja klättra igen. Det var spännande och roligt enligt mig. Prova ni också!


Yeaah!

Vip erbjudande på lördag i Frimis! Det blir spännande, ännu mer party nu för min del nu på helg när jag befinner mig i Örebro med gänget och vänner.

Då blir det rätt lugnt under här veckan, har ont i halsen.. Inte roligt att vara småsjuk, då måste man vila ordentligt att bli frisk. Suck.






Brandstationen

         

Studiebesök på brandstationen igår, det var intressant och spännande för oss som går på Iris Hadar.

Vi lärde oss om vad de egentligen gör mer än att släcka bränder. Inte många vet vad deras jobb går ut på.. Brandmannen berättade en massa under en föreläsningen. Han hade med sig bilder av olika sorters olyckor och statistiska bilder. Då tänkte jag direkt på att brandmän måste se en massa hemska saker..! Usch.

Han visade oss runt på brandstationen också… Då fick vi prova deras brandmans kläder och självklart tog jag en bild av mig inuti en brandbil. Det ger mer värde till livet. Och ett gott minne att bevara!

Men tyvärr fick jag inte se några snyggingar där!
Grr, bara massa gubbar där.. Haha men jag imponeras av dem som tar risken för ett så farofyllt arbete och som  hjälper folk varje dag.



                                  
            

                       

-

               

Mys söndag igår!

Till er som undrar vad jag har vaccinerat mig? Har vaccinerat mig mot Twinrix och TBE, 29 dagar kvar till thailand! Det är viktigt att vaccinera sig, ni ser också på reklam att man kan bli smittad..
Fick rabatt också, helt gött.

Så tänker jag ej ta risk, och biverkningar var stora! Hade skit ont i fredags, kunde ej nästan lyfta armarna.. sjukt, men ska vaccinera mig igen i 10 dec innan resan. Spännande!

 

Har fixat en massa idag också, skönt att det blir överstökat nu! Nya saker att se fram emot.



                                                                               


Fars dag 2010







       

           

Nu äter vi lunch, sen befinner vi i skogen och promenerar runt.. 
Har haft mysig helg + vit helg. Helt nöjd, men känner mig små sjuk.. grr! Hoppas att jag blir frisk snart, idag är det farsdag då ska vi fira pappa. 
Min storebror kommer över ikväll, då blir det en del planering och tvkväll med hela familjen som är samlad ikv! Äntligen. 

7 dagar kvar till jag åker igen till örebro och träffar gänget, sen blir det en del party! Ska bli kul.
Det blir också nattcupen i örebro där under helgen. Men ska ej spela, förutom titta på fotbollsmatcher! Härligt.    


HEMMA!

Äntligen hemma, var hos en polare igår med två polarna till ;) Vi kollade på filmer och snackade en massa.. Började också på Iris hadar i måndags, det gick helt okej och vi får mer erfarenheter senare..

Trivs där iallafall. Gjorde också intressetest, fick resultatet och det blev köpa, sälja och marknadsföra.. Något för mig som jag kan tänka jobba med i framtiden!
Det är just jag!  Men man kan ej få vad som man vill, men jag har ett mål med min storebror som en del vet redan då får se hur det blir. Man ska ta risk, man lever bara en gång.

En film som ni måste se! 


                                                                 
                                                       


                                                                          Letters to juliet, 5 av 5!


5 veckor!


5 veckor kvar till thailand, krabi! Härligt..

Delade nyss ut reklam, så svinkallt ute! Väderprognos har nog rätt, det stod på tidningen förut att det skulle bli kallaste vinter på 1.000 år.. Sant eller ej? Vi får se.

Har också hört att det börjar snöa på tisdag? Urk! Tiden går fort.. Men det blir härligt när snö kommer, då glittrar det som diamant

Men jag har tur som ska åka t thailand och njuter där av värme!






Återkommen!

Lång uppdatering..

Det var helt asgrymt i onsdags på kryssningen, hade jävligt roligt med de bästa! Vi började förfesta i hytten, sen gick vi till dansgolvet och dansade loss där, Alltid kul med nya ansikten. Men det blev en helt galen kväll, med en massa drinkar och shots. Inte absolut vodka-shot för min del nästa gång! Urk

Sen blev det hemmafest hos en killpolare i torsdags, då är man rätt sliten efteråt.. Sömnbrist! Igår var det helt lugn lördag. Minneslunden, ostbricka, promenad, filmkväll med sötnos brunettie! Helt gött ;)



 


                                                 

                                                  4 av 5 bedömning!


webcam

Nytagen bild på mig innan jag åker iväg till stationen och möter upp andra! Helt taggad här.
ni får ha det bra ikv!





gilla


TAGGAD!

Nu väntar resväskan på mig, vi ska åka till kryssning klubbgalaxy idag med gänget! ;);)
Åt precis nyss klart lunch, och känner mig helt pigg.


Det blir skoj! Det regnar i ute, kallt och höstlöv faller.. Det ser rätt deppigt ut, men jag är taggad ändå inför ikv eftersom det blir något nytt för mig ikv. Äventyret börjar ikv genast halv åtta, då är gänget samlad och redo för partynatt!

Vi hörs igen på torsdag, då är jag på fötter igen i kronstaden och berättar för er om kryssningen!



YEAAAH!

NU ska jag berätta en sak för er!

Next : THAILAND 13-27 dec!

Thailandresan är äntligen betald, ska åka dit med johan robach och hans familj! 
2 veckor där, superhärligt   
Det blir vårt första resa i utomlands, det ser jag fram emot! Drinkar, sol, värme, annat kultur och mat där! Spännande.

Det blir skönt för oss att sola, och bli ännu snyggare när vi kommer hem till kalla sverige och firar nyår där.
Behöver komma bort från kalla sverige, och bli brun! haha ;) 




                                        

                                    



Bild på oss två som själtvillingar ;)
Bal + partyvimmel







UTVILAD

Det var helt galen helg som jag precis förväntade mig.
Åkte faktiskt till örebro och festade rejält, in viprummet på Frimis och efterfest hos en annan polare.. Att festa i örebro är inte alls dumt.
På lördag eftermiddag vaknade jag sent, sen matty bestämde sig í sista minut att följa med mig till kronstaden! Vi gick till dövas hus, och träffade en massa folk som jag ej har träffat på jättelänge.. Skoj som fan!

Matty hade också kul, vi festade också inne på mcklubb! helt annorlunda kväll för vårt del, inga stureplan-killar haha men det var skoj kväll också. Vi festade också fram tills kl tolv på morgon! helt sjukt.

Självklart blev jag rätt sliten efteråt ;) Men nu har jag sovit i 12 timmar, utvilad och fixade en del ärenden nyss. Yeaah! Är happy nu  NI ska få veta en sak imorgon!







RSS 2.0