MOT CITY NU!

Min finska killpolare är på besök under här veckan! Roligt att ha honom här så kan vi lära känna varandra ännu mer och gör roliga saker med varandra!;) Han är på Teater högskolan, hoppas han lyckas komma in! Håller tummarna c" ) Då får vi leka runt i stan idag, sen ska vi laga middag ikv! Då blir mina föräldrar glada. Man ska ge och ta emot ibland också.

Haft mysig helg med min sötnos brunettie, vi planerade lite resor inför sommar! Ser fram emot det. Och vart reser vi? Ni får veta sen.

Reseälskare här! Det är en del av livet.
Träffa nya folk . ny ombytesmiljö . partyliv . shoppning. händelser. sola . bada . freedom. njuter.  Kan ej det bli bättre? Not.






Comeback




Vaknat upp idag vid liv! Städade hela huset medan mina föräldrar är sjuka.. Shit men de blir frisk snart! Solen skiner, men det blåser shit mkt ute.. Usch! Kom hit, sommar! Men det skadar ju inte när våren är här nu, då närmar det ännu sig mer till sommar!

Imrg : fredayy! Äntligen helg ;)

Hängde tavlan igår på väggen.. Så fint! Helt förtjust den, that´s me och det var målad av en döv thailändare!
Grymt sugen på att åka dit igen, och det tänker jag göra! En månad där ungefär, då kan jag spendera mer tid där och får nya upplevser! En av de bästa resor som jag har varit med om. 

Om ni är nyfiken om min resa, då kan ni kolla kategori där finns min berättelse om resan under dec månad :)







THE WEEKEND

 

Hello!

Comeback här igen.. Det var helt hektiskt i örebro, en massa händelser! Tillbaka i verkligheten nu hahaha men det var helt fantastiskt i örebro. Alltid roligt att få träffa bekanta och gänget igen efter ett tag.

Jag och Johan var festvärdinna på Annas 20årsfest, det var helt lyckad fest! Bra stämning och bra lekar ;) Överraskade anna också med champagne, haha! Alla delade på champagne innan krogen, KBK party på strömpis. Gratis inträde! Bra fredag. Efterfest blev det också.. haha som vanligt.

Hollywoodstema / Christina Aquilera outfit bild på mig ;)







Utgång på lördag också, gänget var helt utmattad men jag och frida var festsugen! Partypringlor, då bestämde vi i sista minuten att gå ut på Satin.. Träffade Hellas ägare och hans kompisar, blev bjuden på en massa drick och snaps! Knas lördag. Sov ju bara typ 8 timmar under hela helgen.. Sömnbrist hårt, sen stannade jag kvar i Örebro för att varva ner sen hem igår till ljuva sthlm!

Här kommer några bilder :







BÄTTRINGSVÄGEN

Har legat hemma i 4 dagar nu, är äntligen på bättringsvägen!

Kollade på en massa filmer, åt godis och så.. Oops ;) Två dagar kvar tills fotbollträning! Då ska jag köra hårt och förbränna allt som jag åt en massa gott under här veckan;) Åkte in till vällingby centrum kortis idag och shoppade lite inför fredag! En av mina närmaste vänner fyller 20 år nu på fredag!

Det blir hollywoodtema! Skoj! Precis i min stil, då har jag letat i garderoben och bestämde en outfit.. Spännande!
Ska likna en kändis också, vem?! Ni får se sen.

Varje ålder har sina glädjeämnen





Jeansbyxa + svart korttröja - HM
Svart t-shirt - Monki
Gratis revyntidning!


Då blir det fullt ös igen i Örebro, ska hälsa på mina vänner också och festar loss även på lördag också! Robin kommer på söndag då ska det bli myskväll med gänget innan jag åker hem igen på måndag.
Yeaah yeaah.

 

Roligaste nya personen du lärt känna 2010?

Svar: EMELIE BRONNER!! Hon är helt enkelt en sådan skön & rolig person med hennes speciella min! Hon är cool som inte bryr sig ett skit om vad andra tycker om andra :) / Frida Carlsson

Nice att höra! ;) So right.
xxx



Sjukling

Efter den intensiva helgen sade min kropp tydligt ifrån.. Är hemma och har kraftig förkylning, fan också! Mycket trevligt för mig. Not, missade 2 dagar i Uppsala och båtmässan idag :(
Men ska se till att bli frisk, då ska jag fan fika med askungen.. vi dröjer hela tiden med det ;)

Det blir min vit helg, skönt men blev ju sjuk för 2 dagar sedan.. Blue isbjörn halstabletter, C - vitamin och varma kläder på platsen nu! En massa filmer blir det också. 


                             Sjukling - tips att göra!



1. Läs böcker!
 
 

Ett jättebra tips för att fördriva tiden är att faktiskt ägna dig åt att äntligen läsa den där boken som du inte har haft tid att läsa förrän nu. Det är inte bara ett bra tidsfördriv, du förbättrar samtidigt din svenska, både hur du skriver och läser och samtidigt så är det riktigt mysigt att bara krypa upp med en bok, omgiven av en massa kuddar och kanske en tallrik glass?
Livet har sina goda stunder


2.
  Gör en härlig smoothie!


Ge dig själv en superkick med en riktig vitaminbomb! Hur gott är det inte att ligga i soffan framför något bra tv-program med en härlig kall smoothie som inte bara kyler ner kroppen utan som dessutom är riktigt god! Det är inte så svårt att göra heller, i värsta fall kanske du har någon hemma som kan hjälpa dig. 

3. Myskväll med filmer! Chatta med kompisar!






08/03 - 2011

Gänget köpte också present till mina päronen som tack, det var så sött av dem! De sov över här typ 5 gånger tror jag, hahaha men alltid roligt att ha dem här och vi har typ eget rum för oss själva här så inget problem.

Min mamma önskade precis samma present som de köpte! Rent slump och tur ;) Ett minne av Ludvig som gick nästan bort i ett år..  Helt ball present! Tack igen!

Now : Uppsala - jobbteam i 3 dagar.

Idag är det Fettisdagen och dags för semlor!






SLUTKÖRD

Från helgen!

Jag träffade gänget i fredags, vi bestämde oss för myskväll.. men nähe! Vi var helt knasiga, och var sugen på att festa. Träffade också en bekant killpolare inne på tåget, han bad oss att komma t biljardhallen men vi var sega då drog vi istället t Laroy och sen White room! Helt crazy fredag. Vi träffade Dj jayson igen, han kan lite teckenspråk men fast på ASL.. Nice guy, han fixade oss in på white room - gratis! Ännu mer bättre. ;)

Vi dansade därinne, drack lite champagne men sen plötsligt dök Hugo och hans kompisar omkring oss då började vi dansa med dem! Festade fram tills kl 6 på morgon typ.. Sov bara fan 30 minuter, sen skjutsade min mamma mig till farsta hallen. Där spelade jag fotboll för IK HEPAHATA i SM, det gick rätt ok men jag var helt slutkörd. Ingen bra ide ;) Haha! Det ska ej hända igen, fyfan säger jag bara.

Tog det lugnt i lördags, anna och matty gick ut och festade loss med andra ;)
Jag måste lyssna på min kropp någon gång, och det gjorde jag i lördags. Det visade ju resultatet.

I lördags blev det bättre för mig, kunde spela och vi kom i tredje plats. Vi var nära t andra plats, men det var bra jobbat av oss! Vi tränade ju bara i 2 månader. Så nästa år! Men stolt över IK HEPHATA herrar vann guld, finalmatchen mot LUND IKB var den mesta höjdpunkten under SM helgen.

Haft mysigt med gänget och andra iaf ;)








HEMMA

Äntligen hemma nu! Är helt död nu, kom hem nyss från fotbollträning.. Helt intensivt men roligt! Det är så jäkligt skönt att känna sig utmattad och tränad ;) Det blir spännande och se hur vi spelar nu på lördag..
På lördag gäller det, vi IK HEPHATA damer ska satsa fullt och se till att vi vinner över IK SURD OCH IK VIRTUS! Ska också spela på söndag, hoppas att vi kommer vidare.


Imorgon kommer gänget, det blir härligt att se dem igen..
Livfulla människor, äventyrliga och absolut bästa som jag vet!
  De ska sova här under hela helgen.. Undrar hur mår huset sen? Hahaha! Tur att mina föräldrar är snälla, vi ska sova nere då blir det inte lika mycket ljud.
Myskväll blir det imrg!








En massa nyheter, skvaller, secrets, skratt, mys, ideér och härlig stämning!
Yeaaah yeaah

Dusch nu! Ser fram emot imorgon och hela helgen!




RSS 2.0