NEXT

FOTBOLLTRÄNING i thorildsplan!

Ska spela fotboll för Hephata IK, har ej tränat på 2 månader.. ?! Fy på mig som var på latsidan. Men nu ska jag fan få ett spark i arslet och sätta igång med träning. Fem månader kvar till sommar ju! Älskar spela fotboll, var en idrottare tjej förut när jag var liten tills 17 år innan jag flyttade till Örebro.

Där började helt annan värld. En massa händelser och oförglömliga, 5 år av mitt liv.
Fester, skolan, nya kompisar, gamla kompisar, wasa kollektiv, shoppning och en massa!

Red faktiskt också i 12 år! Kan ej fatta det, men är en djurälskare.





THE WEEKEND

Det var trevlig stämming hos johans inflyttningsfest, han fick tavlan av oss som han önskade sig! Rätt ball tavla.

Torsdag : Gjorde hårförlängning för 4100 kr, ganska billigt! Det var absolut värt. Tack för tips!
Gjorde 130 slingor med 4 bruna nyanser. Nöjd!
Om ni undrar vart jag gjorde det, då ska ni kolla här länken : www.nailfashion.dinstudio.se

Från början var jag helt nervös, men det blev en del diskussion med tjejen som jobbar där.
Hon var rätt duktig! Mitt hår var klar efter bara 2 timmar. Frida och johan var på platsen och kollade på mig :)

Fredag : Johans inflyttningfest, limousin t strömpis, strömpis och efterfest.
Sick kväll!




Mina nya favoriter




Shoppningsdröm!





Om jag är stormrik, då köper jag direkt här sakerna! Elegant och ballt, helt perfekt outfit för vardag och party!
Söker jobb fortfarande, men ska t uppsala för fördjupnings vägledning.
Ska ha ett möte också nu på tisdag, då avgör min framtid också. Mycket jobb efter studenten! Frihet också, men det innebär att överleva också. Kan ej leva på mina föräldrars pengar helatiden.. Suck.

Då får vi väl hålla tummarna att det blir nåt efteråt!
Blir hundvakt för tillfälligt så vet ni bara vad sysslar jag med nuförtiden :)


Örebro today!

Hello igen!


Helvetet är över nu. Skönt! Nu ska jag fan njuta i örebro med närmaste vänner och andra, det ser jag fram emot! Inget problem eller nåt. Är fan less på det! 
Men har haft roligt under helgen i Borås med matty, vi fick gratis inträde på Harrys och hade superkul! En massa dans och helt galet. Ett måste t borås, då ska jag och andra fan festa loss hårt på Harrys. Fett nice där!

På torsdag gäller det, hoppas att det blir bra. Äventyret börjar igen, hahaa! 
Fredag : till johans inflyttningsfest och sen blir det jimmys födelsedagsfest. 

Vild helg blir det nog!






Gänget blir samlad igen! åyyeaaaah, kärlek t er!


"Do- it" listan

Har funderat starkt på en sak.. Vissa vet redan, då ska jag kolla upp med olika sen ska jag bestämma mig.
Man lever bara en gång? Då varför inte?!
Jag fick info också av några. Alltid bra att höra av några som har testat det!

Tmw : Vällingby centrum med mor och fixa olika grejer sen chill!






Next : borås, johans inflyttningfest + jimmys födelsedagsfest!

Då gäller det rehab för min del nu fram till dess


-






Längtar redan tillbaka till Thailand, har gjort en del planer som sker i vår/ höst 2011!
Hoppas att det blir av.
Man ska inte ge upp, om man kämpar hårt då får man något bra av det.

Det är så snyggt med nitar på jeans! Ett måste i sommar nu för min del.
Jag hade tänkt köpa ett par jeans och min shorts, med nitar. Typ som någon av dom ovan.






Del 2 i Thailand!

                                                                 



Då var vi i Koh lanta, svenskarnas paradis -ön!

Vi bodde på Lanta sand resport & spa, helt flottigt hotell! Men det var inte så bra utanför vårt balkong, det fanns mycket mer djur i ön! Självklart. Det är ju ett ö.
Såg faktiskt en groda som kom ut från kranen när vi öppnade kranen i badkaret i utomhus, jag satt precis nära! Jag glömde aldrig just detta ögonblicket.
Jag och johan tittade nära på kranen, då såg jag något som kom ut.. ? vafan!
Såg något platt som förvandlades plötsligt till grodan! Skrek som fan. haha!  Synd att vi hann ej fota, haha men det var asroligt.. Grodan var typ röd, svart och lite gul.

Sen var vi alltid försiktiga när vi gick in precis i detta område! Haha.

Festade också i Koh lanta, två gånger! Helt sjukt säger jag bara. Det var inte så högt tempo i Koh lanta som jag trodde från början. Men det var högt tempo iaf på en kväll, på the zone bar när jag och johan dansade på bar! Partydrottning + partykung Beachparty + fullmoon party!





Aktiviteter


En massa aktiviteter men jag berättar iaf några till er ;)

Red faktiskt på elefant, det var jättehärligt.. En underbar upplevelse! Vi red runt i skogen, det var fridfullt och vackert. En massa träd överallt. Matade även också elefanter, var inte alls rädd... Var helt förtjust i elefanter och kan tänka mig att äga en elefant. Red på elefantens hals/huvud när vi var på hemväg, härligt var det!  Johan vägrade, hahaa!

Träffade också apor när vi var i Poda Island, de var gulliga och vilda men blev nästan attackerad av en apa! Helt sick.. Fotade dem, sen sprang en apa rakt mot mig. Jag blev chockad och stod still, efter stack jag direkt till andra som blev chockade också. Tur att jag blev ej biten!

Har fotscrub vid stranden, så skönt! Har också provat thaimassage för 1 timma och 40 min bara för 125 kr spänn! Helt toppen. 5 av 5! Billigt också.

Shoppning i Phi phi, när vi hamnade där med vår speed boat då steg vi och hade bara 30 min på oss att kolla runt.. Shoppade direkt örhängen och en klänning. Förtjust!

Strandpromenader,bad, sol, lek, mysmys, sjuka kvällar, utekvällar, övärld, solnedgång, shoppning, gott mat, snorkling, nära slagsmål med ett thai barn som försökte snodde min jävel väska och olika upplevser

Firade även julafton första gång i utomlands med johan och hans släkt, inte alls dumt säger jag bara.. Show, små fyrkerier och uppträffande av olika dans. Buffe mat var på platsen, inte helt fel. 






                  Resan var helt underbar, händelserik och oförglömlig! Tack igen för resan, mr robach!

                              Tänker faktiskt resa dit igen, och stanna där kvar i en månad! Ett måste.


Thailand 2010 / 17-27 dec


Nu kommer här berättelsen om thailand 2010 med johan robach och hans släktingar! ;)

Det var första gången för mig att resa till utomlands i vinter, till min drömplats som jag har drömt om från när jag var liten att åka dit! Och jag gjorde det. Yeah! Ett måste att åka dit igen.

Vi var på Krabi, första vecka och bodde på rätt fint hotell. God mat där! Vi började kolla runt i stan, det fanns närheten till stranden Ao Nang beach, bara 600 m strandpromenad dit där en  fanns många longtail - båt ;) Vi solade direkt, men gissa vad?! Vi glömde smörja oss och blev superbrända efteråt! Ajaaaajjj..

Men vi vande oss vid det, och åkte till olika öar! Det var vackert överallt, vi besökte olika öar och populäraste platserna i krabis - övärld : Poda Island,Phra Nang, Koh Rok, Koh phi phi och Bamboo Island. 


En kväll på krabis nattmarknad gick vi runt och shoppade rejält! ;) Det fanns massor saker där, shoppade rejält varje dag ;) Så billigt där! När jag shoppade färdigt, då gick vi runt.. Men plötsligt träffade vi döva thailändare! De blev helt livliga när de såg oss, och de visade oss deras målare - butik. En massa fina tavlor!

Vi lärde känna dessa folk, under några dagar och festade ihop! Upplevde en massa saker där! T,ex vi festade på en prositurerad klubb! Mådde illa direkt när jag såg unga thailändare kvinnor som blev hoppad av äckliga gamlingar. Usch!




Här bilden ser ni vad vi har upplevt hälften av thailand! ;)

VI träffade en thailändsk kvinna som heter May, hon var helt besatt i mig.. Det var sorgligt att få se henne jobba inne på klubben. Men så är det. Vi festade i Krabi i två gånger med dem. Träffade också olika folk! Alltid nice att träffa nya folk.

En rolig vecka där, med en massa shopping och öar! Snorkling också. Vi åt god mat varje dag på olika restauranger, åt också glass där ;) Mums.


Nästa del i Koh lanta!


Återhemma igen!

 

Det var en bloggtorka!

Det har hänt en massa saker, thailand + nyår! Men nu får ni höra en del nyheter 

Åkte till borås i torsdags och stannade kvar där fram till söndag kväll med gänget!
 
Vi åkte limousin från borås till göteborg, hela vägen med moet champagne och härlig stämning var på platsen.. Bra start! ;) Vi hann se några fyrkerier i gbg centrum, sen gick vi vidare till krogen.. Lång kö! Efter ett tag var vi äntligen framme. Firade igen med champagne inne på krogen för 500 kr spänn..  

Sen träffade jag bartenderskolans vinnare Mate! Ofattbart. Men sen blev det efterfest med honom och hans polarna! Fett nice kväll.

4 dagar i borås + gbg med gänget var helt härligt! Var helt knas under helgen, mkt skratt blev det.. Hahhaa! Sjukast helg var det. Men värt!





RSS 2.0