Packat, redo och taggad!

Tonight :  thailand! ♥ ;) bort från kalla sverige!

Det ska bli skönt att få sol och värme, det behöver jag verkligen.. Då kan jag få D-vitaminer och får solbränna blir bra när jag är hemma i Sverige igen. Ska nog uppdatera här i min blogg då och då, ni kan se hur vi har det i Thailand. Vi ska till Krabi och sen till Koh lanta, svenskars favorit!
Lite spontant ska det bli också..  

Koh betyder ett ö på thailändskt språk, nice ;)
Det blev mini shoppningsrunda igår på stan med min mor, mysigt.. Hämtade tröjan, som jag har väntat ungefär i 2 månader! Men är supernöjd ändå.

Tröjan : Homerun
Skor : Kenza




-

 

FLYGER MOT THAILAND, KRABI MED JOHAN ROBACH OCH HANS FAMILJ! ;) 
Är taggad! <3

Frukt. Ananas, vattenmelon och mango säljs färdigskivad ute på gatan. Mangostan, med kastanjefärgat skal och smak av mild smultron, är en annan favorit. / Resefakta i Thailand

Tänker äta mycket frukt där och testar olika thailändska maträtter. 







Vädret i krabi just nu

 delvis molnigt 
Temp: 26 °C


Nyheter




                                          

                     




Äntligen hemma! 



Onsdag + fredag = Party för min del;) Cafe opera, sen spy bar... Helt grym onsdag, men det var rätt trångt inne på Cafe opera. Det var mkt större när jag var 19 år gammal.  Men det var mycket bättre när vi var på Spy bar, gratis snaps och härliga folk. 

Firade i fredags hos en killkompis födelsedagsfest, filmkväll och familjmys hos min storebror i söndags.. Hade också typ privat taxichaufför, han hämtade mig och andra typ i runt timmar.. Vi var vilse, men till sist hittade vi i fredags! Sick.

Fina folk kommer sent. ;)


RSS 2.0