Tänk att få vara kvinna!

Äntligen fredag idag! Vit helg för min del, riktigt skönt.. snart poff t stan och träffar sötnos brunettie! En vecka kvar tills KBK 100& party kryssning, då ska man spara energi och vara taggad!


Många pratar om nackdel o fördel att vara kvinna, så tänker jag att jag är tacksam att jag är född till kvinna men samtidigt inte. Killar/män har det mycket bekvämt än oss, vi har mycket att fixa saker osv.

Men vi kan ge mer spänning, mode och en massa annat!

1. Vi har bröst. Det är ju fantastiskt för killar ;)

2. Vi får vara rädda utan skämmas, könsrollerna har visserligen suddats ut en del på sistone men det finns alltid fördom kvar.

3. Vi förväntas inte oss ha koll på fotboll - vi måste ej veta detaljer på vilket fotbollag o hur många mål, utan vi kan bestämma själva om vi följer upp fotboll.

4. Vi har handväska, mer bekvämt för oss att ha alla saker i en småväska o kan köpa snygga handväskor. Killar måste ha ryggsäck eller portfölj.

5. Vi kan verkligen prata med våra vänner, vi förstår varandra bättre och stödjer varandra om känslor.

6. Vi får bättre orgasmer.

7. Vi får tycka om blommor, vi får inreda våra blommor och om det är killar som tycker blommor så är det bra ändå eftersom vi får ju ofta bukett från killar.

8. Vi kan ge mode-tips, personlig rådgivning och variera på klädstil som vi tycker om. T,ex på fester och vardags, mer spännande för oss att testa olika klädstil som vi tycker om.

9. Vi kan måla på våra läppar, vilken färg som helst om det funkar på oss.

10. Vi behöver ej oroa oss om killar fejkar.





Händelser

Helt slö idag, men det gör inte mig särskilt mycket, har inga större planer på att gå ut idag, kroppen orkar typ inte, har jättemycket träningsvärk framförallt i ryggen. Så går det när man tränar två dagar i rad efter att inte har tränat på nästan två månader.

Sen var man taggad för örebro efter träningen!


Var på miniresa till örebro under helgen, var på en polares födelsedagsfest och träffade en del folk som ajg har ej träffat på länge.. Där dök några gamla minnen tillbaka, har studerat där i 5 år. Haft toppen där under helgen o kom hem igår.
Där säger allt.
Så är örebro nästan mitt andra hem, men sthlm tillhör mitt hjärta så klart! Har ju en del kompisar som bor i örebro o här så ska man pendla tillbaka osv.

 


 

 


Vet ni vad? Funderar på att ha bloppis också, men väntar på min kamera som frida lånar. Å hon är i barbados!! Avis här, grr men hon blir som en pepparkaka när hon är tillbaka. Härligt!

 

Lite mer än en vecka kvar till kryssning, KBK 100% party kryssning! Enormt taggad här.
2012 - nystart, att ta steg o nya upplevelser!

 

 

 

skåååll! Nyårsafton 2012


RSS 2.0