TODAY

Vaknade någon timme sedan, sent! Men man blir helt slut efter två intensiva veckor med olika saker! Men hade rätt roligt iaf, då ska jag ej klaga. Det var utgång i lördags också med min sötnos brunettie! Stannade hos min storebrors födelsedagsfest fram tills halv tolv, sen drog vi taxi t stureplan.. haha! Helt knas kväll.
Då är min storebror numera 28 år! Ofattbart.

Det blev dans inne på Laroy, sen drog vi t Spy bar.. Blev bjuden på en massa drink! Gött gött. 
 Var bakis igår kväll, men värt! Livet är fest! ;)



 

vimmelbild / Laroy


Ikväll ska jag och morföräldrar & farföräldrar fira för min storebror!

Tmw:
Hundvakt
Onsdag : Hundvakt
Torsdag : Fotbollträning
Fredag : Matty, robin, johan och frida kommer hit! Yeaah.



FULLT UPP!




Ofan.. Haft full upp med massor saker! :) Men hade jätteroligt med johan och robin som sov över hos mig för två veckor sedan, vi åt sushi och festade loss! Helt skön helg. De är absolut mina favoriter - killar! ;) Kan prata om allting med dem, är så glad att vi fann varandra och tillsammans blir vi rätt knasiga som man kan säga.

Var på min storebrors födelsedagsfest i lördags, en massa mat och kräftor var på platsen!
haha, skoj att få träffa hans polare igen efter ett tag. Kom dit med min sötnos brunettie, en av mina närmaste vänner. Åkte också slalom med henne ungefär en vecka sedan.. Ofan, härligt säger jag bara! Fart och lite hopp, men vill öva på hopp mer!
Ser alla killar som hoppar högt, det ser helt lätt ut men egentligen inte.. Men tänker ej ge upp, ska träna på hopp! Får väl boka en kurs framöver, man lever bara en gång då ska man passa på! Lite farligt. ;)






                                                     Me i flottsbro, solnedgång vid backen.. Vackert!






-





Så himla snygg är hon!

Är jakt på pälsväst eller jacka, kanske på second hand.. Hit med tips! Brukar egentligen ej gå till second hand, men man ska göra ett besök dit. Kan ju hitta en massa saker där! Billigt också, så varför inte? Ska kika förbi under helgen med häflten av gänget! Det blir också fotografering, spännande.


Underbar morgon med sol som strålar utanför fönstret, me love!
Solen skiner.. Men det finns snö kvar! Är grymt sugen på att åka slalom.. Kanske Hammarbybacken eller Flottsbro på nu söndag med min sötnos brunettie? Sugen på snöskoter, också! ahhh! ;)
April - spikat! Ska till sälen med matty och njuter fullständigt där i en vecka med afterski, bastu & slalom!

Underbart.

Ska gå nu, vi hörs!


NYDUSCHAD!

                                   

                                                   Nydushad! Ren & fräsch ;) härligt! 

Hem från fotbollträningen, helt intensivt.. Gjorde några mål, och tacklade ner sofia! ;)
Två veckor kvar tills SM fotboll i stockholm! Spännande. Då ska vi spela mot 2 damlag, IK SURD och IK VIRTUS.
Var hos sofia snabbis också, älskar verkligen hennes lya! Helt perfekt. Sen hämtade min mamma mig.. Skönt ;)

Blev små skadad i vänstra ben också, men värmedyna räddade hårt! ;) Tack vare min bästa mamma som är sjuksköterska som kan ta hand om mig eller ge tips..  Bra va?! Yeah! Spännande nyhet till er snart! Äventyr börjar snart.

Och IMRG?! Hälften av gänget kommer imorgon till sthlm! Ser fram emot att få träffa dem efter ett bra tag då ska vi umgås allihopa och spela bowla, äta middag ev utgång! Yeaah yeaah.

Måste visa dem Berns, som jag blev bjuden på middag i allas hjärtans dag av en kille.. Nice!








TIIIIIRREEEEEEDDD!

Somnade kl tre inatt, och vaknade kl åtta! Gissa hur jag mår? Helt sönder. Var hos ögonläkare, sen vaccination och åt lunch med morsan i stan! Är inte direkt morgonmänniska, då tar jag tupplur nu innan zumba + fotboll träning ikv! Yeaah, taagga tagga!

Det var jättemysigt igår hos min storebror, vi pratade om allting möjligt och kollade på bilder från Thailand + Australien som han var där med två polarna i 18 veckor!
Underbart. Längtar tillbaka t thailand! Vaknade tidigt varje morgon, typ vid kl sju! Normalt? Not. ;) Blev så pigg av solen, måste vara i utomlands snart.. Det är helt annan känsla när man är i utomlands.

Har också ansökt t nordjobb, då får jag hoppas att jag kan jobba i Danmark eller Norge i ungefär halvår! Cash cash 


                                               knas me igår ;)






TOMORROW

Hoppas att det blir lika fint väder imorgon! Ska ta en lång dusch imorgon, sen blir det eftermiddag fika med storebror! Sen ska vi hitta på något, kanske stan eller träna.. Syskon-time! Det var verkligen längesedan, då behöver vi umgås för oss själva utan föräldrar.

Hej Park Konditori!;) hahaha

Han ska iväg till Åre snart! Gissa att jag blir avis ;)
Han är skicklig fotograf också! Tur att jag har honom, då kan jag fråga om han vill ta bilder på mig senare i vår!;) Vore roligt. Sen ska jag berätta nya saker för er som gäller i helgen! Spännande.


Är grymt på shoppning! Har ej shoppat på jävligt länge, då är det dags att hitta fynd eller något som jag blir blixtkär i! Men det är proppfullt i garderober med en massa saker från Thailand.
Hmm.. Jo! Skor!








OHH!

 

Fick ett sms av min själsfrände johan om att jag ska kolla Fokis blogg! Kollar verkligen sällan hennes blogg, men fick veta att hon ska flytta till Bangkok och fick den superlyxa lägenhet med hennes pojkvän.
Vilken lyckost hon är! ;)

Tänk er.. Vakna upp när solen skiner rakt mot dig, sen ser du nästan världens bäst utsikt i 36:e våning utanför balkongen! Helt fantastiskt. Hon är unik och verkligen kreativ! Man vet ju aldrig vad livet erbjuder till dig själv eller mig, man ska ta chans och göra karriär.





-

Helgen var över. En rätt skoj helg, faktiskt! Var på Stockholms vernissage med päronen och sen middag på Grodan. Perfekt eftermiddag! Åkte till sofia ryden efteråt, och kollade in hennes nya lya. Wow säger jag bara! Vilken utsikt.. ;) 
 Det var roligt att få träffa folk igen, men fick veta av en polare om den tråkiga nyheten men sket fullständigt i det. Ska det förstöra mig? Not. Man lever bara en gång, och man vet vem man är. Det handlar bara om avundsjuka, fantasi eller dum i huvudet som vill förstöra för någon annan. 









hjärta dig, sofia ryden! tack att du fanns där och berättade för mig.

Veckan är här nu, nya krafter och ideer!
Bilderna kommer snart, väntar på laiiith! ;)


Äntligen helg!






Yeah! Har precis städat hela huset, det känns faktiskt skönt och fräscht.. Åt lång frukost också vid bordet, mums! En härlig fredag känner jag på mig. Ikväll består myskväll med familj och diskussioner ang om jobb och planer framöver som blir stora förändringar för min del.

Har haft trevligt i onsdags också! Middag på Vapiano med några, hög mysfaktor! Smaklig måltid men ganska dyrt där. 135 spänn för pasta med stekta grönsaker, tomater, oxfile, sallad och lite ost. Gott! Rekommenderas starkt om ni besöker Stockholm! ;) Sen blev det besök också på Olerays + mcklubb i Gullmarsplan!

Helt knas onsdag, hahaa! ;) Tränade fotboll igår, blev fan helt slut.. Brinner helt enkelt för fotboll, tänker faktiskt lira fotboll flera år framöver! Börjar bli sugen på att rida igen.. Får se hur det blir. :)


Sooon : Sushi - time med fld! Kan det bli bättre? Not.
Imrg : Fångarna på fortet, det blir trevligt att festa med alla andra igen och odlar med nya upplevser och får se vilken lag blir imrg kvällens vinnare!


Filmer

 

Har blivit förtjust i många filmer nu! Tiden är inne, filmerna inspirerar mig verkligen.. Som ni borde se. Filmer kan ge er mycket funderingar, dröm och ingenting är omöjligt.

Forever Strong 2008, Black Swan och Flicka (westernfilm, 2006)

Det gäller bara kämpa på, ta upp ditt inre glöd och visa att du vill verkligen och kan! Men det tar tid, man ska ha tålamod. Och om man kämpar hårt, då förtjänar man det senare oavsett hur långt det tar tid.

Livet är inte perfekt. Livet är som berg- dalbana, det gäller söka upp sig själv och finn frihet. Och ska gilla med detta som man gör! Nya erfarenheter, känslor och upplevser.

Det gäller bara våga och ta chans! ;) Ni kan om ni vill.
Jag skulle vilja jobba med mode, delfiner eller på ranch! Nu vet ni något om mig









frihet


RSS 2.0